Heden Maskinforretning A/S
+45 62 66 12 30
Damtoften 1,
Ringe 5750, Denmark

HEDEN MASKINFORRETNING A/S

Har i dag fortsat forhandlingen af det store Massey Ferguson agentur, med bl.a. 4 traktorlinier, mejetærskere, storballepressere og teleskoplæssere.
Den 1. januar 2003 blev Heden Maskinforretning A/S udnævnt til AGCO Center. Med udnævnelsen fulgte rettighederne til sideløbende med Massey Ferguson at sælge det stærke Fendt agentur.

Forretningen er medejer af Maskinhandler Indkøbsringen i Vejle (MI) og dermed også bl.a. forhandler af KUHN, Ferris, Yanmar og Simplicity.
Endvidere er Heden Maskinforretning exclusive forhandler af Hardi, Bogballe, Krampe, Egholm, Multi One, Stama, Polaris, NHS 
Heden Maskinforretning har altid haft et ønske om at være på forkant med udvik-lingen og har således gennem opkøb af andre maskinforretninger sikret sig et godt udgangspunkt i maskinbranchens fremtidige strukturudvikling.

Vision

HEDEN vil være den mest attraktive samarbejdspartner for kunder, leverandører og medarbejdere, der som os lægger vægt på troværdighed, kompetence og de langvarige værdiforøgende relationer. 

Mission

Heden, som arbejder med troværdige og langsigtede relationer til vore kunder, leverandører og medarbejdere tilbyder markedets bedste kometencer på vores nøje udvalgte producteer med det overordnede formål at være værdiforøgende for alle partner!

Køb produkter fra Kramp