Granhøj Landbrugsmaskiner ApS
+45 56 47 00 20
Dyndevej 11,
Østermarie 3751, Denmark

Historien bag Granhøj Landbrugsmaskiner

Firmaet Granhøj blev etableret i 1958 som en lille maskinstation, der op gennem 1960’erne voksede til en større virksomhed med eget reparationsværksted.

Granhøjs nuværende ejer, Jakob Jensen, blev ansat i 1969 som traktorfører og senere som medarbejder på værkstedet, der var begyndt at reparere for landmænd i området.

I 1980 blev Granhøj forhandler af russiske traktorer og i 1984 af østtyske mejetærskere.

Jakob Jensen overtog Granhøj i 1989 og ændrede firmaets kurs fra at være en maskinstation til i dag at være en moderne maskinforretning med 14 ansatte, hvor der dog stadig drives en mindre maskinstation.

I 1993 overtages Massey Ferguson agenturet,  og i 2003 Fendt forhandlingen, og 2016 Valtra . Disse forhandlinger er i dag grundstammen i forretningen.

Med 7 servicevogne, egen lastvogn med kran og container lad, samt moderne værkstedsfaciliteter med bærbare computere, er vi i stand til at løse de opgaver der i fremtiden bliver stillet af den moderne, effektive landmand.

SERVICE

Vi tilbyder alle former for service for dine maskiner.  Traktorer, mejetærskere, pressere, plove , redskaber og småmaskiner 

 

REPARATION

Vi reparerer alle former for maskiner.  Traktorer, mejetærskere, pressere, plove , redskaber og småmaskiner

 

IMPORT & EXPORT

Diverse ting fra udlandet og exporterer redskaber og traktorer til bla. Letland , Lithauen og Polen

 

Køb produkter fra Kramp