Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning
+45 62 29 11 14
Ørbækvej 41,
Gislev 5854, Denmark

Landbrugsmaskiner, både nye og brugte

Hos Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning i Gislev ved Ringe på Fyn sælger vi nye og brugte landbrugsmaskiner til landbrug, maskinstationer og lignende erhverv. Vi har stor erfaring med landbrugsmaskiner i vores smedie og maskinforretning, der har rødder helt tilbage til 1880.

Gislev-Frørup Smedie og Maskinforretning lever af tilfredse kunder.

Vi udfører reparation af landbrugsmaskiner og andre småmaskiner samt diverse vvs-arbejde.

Salg af nye og brugte landbrugsmaskiner, Landini traktorer, MTD plæneklipperer, Metabo elværktøj, vvs- artikler, arbejdstøj fra Grene Workwear, Bruder legetøj og meget mere.

For Gislev–Frørup Smedie har det altid været vigtigt, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, som vi udfører. Den bedste anbefaling for fremtidige projekter er et fundament af solide projekter bag sig. Det ved vi!

Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og foreskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.

Køb produkter fra Kramp