Ølgod Maskinforretning A/S
+45 75 24 56 22
Østvej 7,
Ølgod 6870, Denmark

Ølgod Maskinforretning A/S ejes af Brørup Traktor- & Maskincenter ApS og Steen Olesen, der også er forretningens daglige leder. Forretningerne drives som selvstændige enheder men i tæt samarbejde om den daglige drift. Driften af begge firmaer er baseret på dedikerede servicemedarbejdere og salg af kvalitets maskiner til fair priser.

Ølgod Maskinforretning hed Ole Jakobsen Maskinforretning indtil 2016. Forretningen blev etableret i 1974 af Ole Jakobsen, og i årene derefter voksede maskinforretningen støt. I 1990 flyttede man til den nuværende adresse og fik gode rammer om butik, lager, værksted og salg. I 2010 købte Ole Jakobsen Maskinforretning Vandel Traktor og fik et større salgsområde for Deutz-Fahr og Zetor.

I 2016 solgte Grethe Jakobsen maskinforretningen til Brørup Traktor- & Maskincenter, som ejes af Svend Aage Jensen og Kurt Eg. Forretningen fortsatte som en selvstændig enhed på samme adresse som hidtil. Senere er de fysiske rammer blevet moderniseret til glæde for både kunder og medarbejdere. I 2019 blev Steen Olesen medejer af Ølgod Maskinforretningen og tiltrådte samtidigt som daglig leder af forretningen.

Køb produkter fra Kramp